Azért egy tanár is szerethetne motort, nem? avagy Nincs több titok

Na, szóval arról van szó, hogy vannak ugye a hatmillió plusszos motorok, meg az egyre jobban teljesítő Magyarország, de van egy réteg, mint az ápolók, tanárok, meg bolti eladók, vagy éppen tűzoltók, de legfőképpen én, vagyis jómagam, aki most per pillanat nem tud venni motort nyolcmillióért, viszont érdekelné, hogy egy-egy használt darabot érdemes-e megvenni.  Mit lehet róluk tudni, mik a jó oldalaik, gyengeségeik. Tehát arra akarunk rábírni, hogy írd meg saját tapasztalataidat a motorodról. Mert mi lehet hitelesebb, mint a saját tapasztalatok? Írd meg mások okulására.

Egy a lényeg, igyekezz tényszerűen, elfogulatlanul írni. Nem kell agyonfogalmazni a dolgokat. Csak egyszerűen, érthetően, őszintén.
És bár ez egy idealista küldetés, felszámolni a tudatlanságot, azért egyvalamivel meg szeretnénk hálálni fáradozásotokat. A beküldőknek felajánlunk egy féléves Laptapír előfizetést, a legjobb cikkeket, legkurrensebb motorokat pedig a nyomtatott lapba is betennénk, azért pedig már egy kis pénz is jár.
Hogy mi az a Laptapír, azt megtalálod itt

Adj tanácsot! Ne titkold, amit tudsz!

Emailben a szerkesztoseg@motorrevu.hu címre vagy a facebook oldalunkra várjuk az írásokat.