í“vatos ráncfelvarássokkal készül a BMW 2015-re

Szinte a BMW teljes palettája megújul, csak észre kell venni. í“vatos ráncfelvarrásokkal készül 2015-re a BMW – a nagy premierekre úgy tűnik 2016-ig várni kell.

Az F 700 GS viszonylag friss modell a kí­nálatban, í­gy kizárólag a fényezéssel variáltak, jövőre fehér, fekete-piros és kék szí­nekben lesz elérhető, az eddigi piros, szürke és ezüst fényezést pedig kiveszik a katalógusból. A BMW F 800 GS és F 800 GS Adventure és GT modellek szintén csak szí­neikben újulnak meg.

 

Motorok BMW 2015-ös újdonságai

 

 

 

Az R 1200 GS viszont több apró, de fontos változtatáson is átesik. A R 1200 GS Adventure és RT modellekből ismert, megnövelt lendí­tő-tömegű blokkot épí­tik be a GS-be, illetve felkerült az extralistára a kulcs nélküli indí­tás és a váltóasszisztens is: az előbbinél a motor érzékeli a kulcs jelenlétét, í­gy az indí­táshoz vagy a tanksapka nyitásához nem is kell elővenni azt, az utóbbi pedig segí­ti a kuplungolás nélküli váltást.

 

Motorok BMW 2015-ös újdonságai

 

 

 

Ezt a két újdonságot az R 1200 GS Adventure is megkapta, valamint 2015-től gyári ültetéssel és alacsonyabb üléssel is rendelhető a mélynövésű pilóták örömére.

 

Motorok BMW 2015-ös újdonságai

 

 

A luxus kategóriájú K 1600 GT és GTL modellek felszereltsége is bővül, a DTC kipörgésgátló az alapfelszereltség része lesz, az extralistára pedig felkerül a kulcsnélküli indí­tás, a LED-es nappali menetfény és az emelkedő-asszisztens, ami az emelkedőn történő könnyű elindulást segí­ti.

 

Motorok BMW 2015-ös újdonságai

 

 

Félig-meddig új modell lesz jövőre a K 1300 S Motorsport, ami kiegyensúlyozott sport-túra motor különleges kiadása lesz. Látványos fényezése mellett a szí­nezett plexiről, a HP lábtartókról, a HP kerekekről és az Akrapovic kipufogórendszerről lehet megkülönböztetni egy mezei K 1300 S-től.

 

Motorok BMW 2015-ös újdonságai