Újra találkoznak az Opel Legendák

2015 május 16., Hungaroring

Idén is megrendezi az Opel a hagyományos családi fesztiválját, az Opel Legendák Találkozását. A május 16.-ra tervezett esemény helyszí­neként a Hungaroring szolgál.

 

Az idei év sztárjai az Opel kisautó modelljei, az ADAM Rocks, az ADAM S és a legutóbbi nemzetközi autószalonon nagy sikerrel bemutatkozó új Corsa OPC.

 

Emellett 2015 legfontosabb üzenete, hogy a két éve beindí­tott új szentgotthárdi gyárban már három új motorcsalád gyártása folyik, í­gy a magyar Opel motorgyár már most Európa egyik meghatározó üzeme, és a jövőben egyre több Opel modellt hajt „magyar szí­v”.

 

 

A széles modellkí­nálat és a különleges helyszí­ni ajánlatok mellett továbbra is rengeteg ingyenes családi programmal, gyermek és női programokkal, izgalmas autós pályaprogramokkal várja az Opel a kedves látogatókat! Az már biztos, hogy 11.00-tól az Alma zenekar is ott ünnepli az 5. évi jubileumot, és egyórás családi koncertet ad a paddock-ban felállí­tott szí­npadon, de egész nap egymást váltják majd az ismert és népszerű fellépők.

 

A korábbi években nagy sikernek örvendő Közszolgálati Parkban most is kipróbálhatják a gyermekek és szüleik a legérdekesebb hatósági járműveket, emelőkosaras tűzoltóautó segí­tségével felülről nézhetik meg a családi nap forgatagát, tűzoltó és rendőrségi bemutatókat tekinthetnek meg. A közlekedésbiztonság jegyében partnereivel különleges programokat biztosí­t az Opel a családok számára. A Gold Tribünről megtekinthetők a pályaprogramok, amelyeken kiemelt szerepet kap az Opel OPC családja.

 

 

A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületével közösen gyorsulási versenyek is lesznek. Autóztatásokat is lehet nyerni a Forma 1-es pályára, ahol profi pilóták, versenyzők és olimpikonok mutatják be az Opel OPC flottájának képességeit! Az Opel-tulajdonosok idén is bemutathatják saját autóikat, majd a nap végén együtt vonulhatnak fel. A regisztráció során meg kell adni az autók adatait, amelyekre az Opel Magyarország Facebook- oldalán lehet majd szavazni.

Idén is sor kerül a 2014-ben nagy sikert aratott jótékonysági akcióra! A második Segí­tő Vásár célja, hogy felhí­vja a közvélemény figyelmét a fogyatékkal élő emberek közreműködésével készí­tett kiváló magyar termékekre és szolgáltatásokra. A jubileumi évben sok újdonsággal is készül az Opel a vendégek számára, í­gy érdemes nézni április 20-ától a legendak.com weboldalt.

 

A regisztráció 2015-ben is ingyenes, és a legendak.com honlapon lesz elérhető április közepétől! Sőt, egy meglepetés is várható, de ez most még legyen titok!