Újdonságok: EICMA 2019, 3. rész

A 20 legérdekesebb holmi: 2020-ra Milánó nemcsak a motorokról, hanem a teljes motorkerékpáros iparágról szól.

Okos cuccok, 5G-s megoldások, extrém anyagok. A motorkerékpárgyárak fejlesztéseit természetesen a felszerelésgyártók is követik. A létfontosságú technikai újdonságok és a motorozást még élvezetesebbé varázsoló kütyük közül szemezgetünk a milánói Eicmáról szóló beszámolónk harmadik részében. 

ROOF BAMBOO
Kivételes mechanikai tulajdonságai miatt évszázadok óta használják az ázsiai épí­tészetben a bambuszt, amely minden bizonnyal helyet kap a jövő nyersanyagai között is. Ráadásul ez a páratlanul erős és hajlékony növény ötször annyi üvegházhatású gázt nyel el és 35%-kal több oxigént termel, mint a fák.

COSMO MOTO
A Cosmo Moto az első, bukósisakra szerelhető hátsó féklámpa, amelyhez mobil applikáció is tartozik. A kereskedelmi forgalomban kapható bukósisakok túlnyomó többségéhez használható az egyszerűen felszerelhető egység.

MOMODESIGN: AERO
A Momo mindig is lenyűgözött bennünket lehengerlő designmegoldásaival, és ezt a hagyományukat folytatták a 77. Nemzetközi Motorkerékpár Kiállí­táson is, csakhogy immár innovatí­v funkciókkal is megspékelik csodaszép sisakjaikat.

Még több szuper újdonság a Motorrevü 2020/02 lapszámában!


A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2020/02 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.