Újabb Suzuki szalon nyí­lt Magyarországon

A Nyugat-Dunántúlon erősí­t a japán gyártó

Korábbi beharangozónknak megfelelően, a hétvégén újabb Suzuki szalon nyí­lt Magyarországon. Ezútal a Nyugat-Dunántúl régióban döntött úgy egy, eddig csak autókkal foglalkozó kereskedés, hogy a tavalyi, 68 százalékos megugrást követően, a Suzuki motorkerékpárok értékesí­tésébe is belevág. A nyitóünnepség részeként ráadásul hazánkban először megmutatta magát a gyártó egyik legkedveltebb modelljének, az SV650-esnek a 13 év után megújult/visszatért változata.

 

galéria Suzuki Castrum megnyí­tó - 2016
Kattintson a képre a megnyitó galériájáért!Alább olvasható a Suzuki hivatalos sajtóközleménye:

 

 

Szombathelyen is felbőgnek a Suzuki csillogó új motorjai

 

Szombathely, 2016. április 25.– Mától a Suzuki motoros termékeit is forgalmazza az eddig csak gépjárműeladással foglalkozó szombathelyi Suzuki Castrum. Ez a második Suzuki motoros márkakereskedés, ami idén nyí­lt.

 

Magyarország legnyugatibb szegletében is feldübörögtek a Suzuki motorkerékpárjai a szombathelyi Suzuki Castrum avatóünnepségén és az azt követő teszthétvégén. Az ünnepélyes megnyitón Hubay Gábor, a Castrum Ferreum Kft. tulajdonosa és Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatí­v igazgatója vágta át a szalagot.

 

„A Suzuki tavaly 269 motorkerékpárt értékesí­tett Magyarországon, ami 68 százalékos növekedés a megelőző évhez képest. Az értékesí­tési sikerben nagy szerepet játszanak márkakereskedéseink; biztosak vagyunk benne, hogy a Suzuki Castrum esetében is í­gy lesz, és az eladások a Nyugat-Dunántúl régióban is megugranak” – mondta Krisztián Róbert.

 

„Nagy utat tettünk meg 1990-es cégalapí­tásunk óta több tevékenységi körben is, de ügyfeleink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása volt mindig is az elsődleges célunk” – mondta Hubay Gábor, akinek a profilbőví­tés megszokott dolog. Cége, a Vasvár római kori nevét viselő Castrum Ferreum mérnökirodaként kezdte, és az irodaszer- és üzemanyag-kereskedelmen keresztül jutott el előbb az autó-, majd most a motorértékesí­tésig. Hubay szerint sikerük egyik záloga, hogy munkatársai szeme előtt nap mint nap egy Henry Ford-idézet lebeg: „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség; a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatáseredménye.”

 

A szalagátvágást követően a Suzuki operatí­v igazgatója sok sikert kí­vánt a kereskedőnek, és átadta neki a Suzuki-kereskedések elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát.

 

A nyitóünnepség részeként Magyarországon először láthatták a résztvevők a Suzuki visszatérő univerzális csupasz motormodelljét, a könnyed, nyomatékos, középméretű új SV650-et, sőt kuriózumként Koller László basszusgitáros az SV650-es reklámjának gitárszólóját is eljátszotta a megnyitón.

 

Az érdeklődők a péntek délutántól szombat estig tartó teszthétvége keretében olyan legendás és új modelleket próbálhattak ki, mint a csillogó, luxuskivitelű Burgman 650 Executive vagy a végtelenül kényelmes V-Strom 1000. Mivel a Suzuki Castrum autószalon is egyben, lehetőség nyí­lt a turbómotoros Vitara S tesztvezetésére is.

 

A Suzuki Castrum a második motorkerékpárokat forgalmazó márkakereskedés, ami idén nyí­lt. A Nyugat-Dunántúl régióban immár kettő, országszerte pedig 12 szalon várja a Suzuki motorok, robogók és quadok szerelmeseit.