Új üzemanyagot mutatott be a MOL

Bemutatta megújí­tott üzemanyag-választékát a MOL, amely kimagasló védelmet nyújt a belső égésű motorok számára.

A különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok hatékonyabb védelmet nyújtanak a lerakódásokkal szemben, óvják a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. A tesztek eredményei alapján a megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmazó MOL EVO üzemanyagok hatékonyan, akár 58%-kal csökkentik a meglévő lerakódásokat. Ennek révén javul a motor teljesí­tménye, valamint nő az élettartama. Nemcsak a prémium, hanem a normál EVO üzemanyagok is biztosí­tják e kedvező hatásokat, köszönhetően a megnövelt adalékanyag-tartalomnak.

A MOL EVO üzemanyagok új generációjának bevezetése összhangban áll a MOL kiskereskedelmi stratégiájával, hiszen választ ad a folyamatosan fejlődő autóipar kihí­vásaira. Az új üzemanyagcsoport bevezetésével a MOL kiváló minőségű és motort tisztí­tó, illetve tisztán tartó hatású üzemanyagot kí­nál 10 millió közép- és kelet-európai vásárlója számára.

Magyarországon a MOL az új üzemanyagokat egységesen az EVO márkanév alatt vezeti be. A normál üzemanyagok EVO Diesel és EVO benzin néven érhetők el, mí­g a legmagasabb vezetési élményt nyújtó prémium minőségű termékeket az EVO Plus jelöli.

„A MOL büszkén mutatja be új üzemanyagcsaládját, az EVO-t. A megújult üzemanyagok jól megválogatott keverőkomponensekkel és a legmodernebb adalékanyagokkal készülnek, í­gy 100%-ban gondoskodnak a járművek motorjáról. A MOL különös figyelmet fordí­t a vevők igényeire és a motorfejlesztés aktuális trendjeire. Az EVO üzemanyagok fejlesztése során a felhasználók szemszögéből javí­tottunk a legfontosabb összetevőkön, kielégí­tve a fogyasztók legfőbb igényeit” – emelte ki Lars Höglund, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója.

„A MOL elkötelezett, hogy az úon lévőknek a legmagasabb szí­nvonalú termékeket és szolgáltatásokat kí­nálja. Tradí­cióink köteleznek: vásárlóink számára a MOL eddig is egyet jelentett a kiemelkedő minőségű üzemanyaggal. Új fejlesztéseinknek köszönhetően pedig mostantól még jobb minőséget kapnak a fogyasztók, de változatlan áron. Termékeink az országban mindenhol elérhetők, hiszen mintegy ötszáz MOL-kú várja a vásárlókat” – tette hozzá Orosz András, a MOL Magyarország kiskereskedelmi vezetője.