Öt ok, amiért ki kell jönni a Budapest Motor Fesztiválra

Igazából tí­zet is fel tudnánk sorolni, vegyük csak a legfontosabbakat!

1. Minden újdonság kint lesz

2. Akciók!!! Rengetege AKCIí“!

3. Véradás vámpí­rokkal

4. Világszí­nvonalú épí­tett motorok

5. Kint lesz a Motorrevü, és ld. a 2. pont.

 

Az Autó Motor Tuning Show (AMTS) idén rekord mennyiségű eseményt foglal magában, amik egyetlen belépőjeggyel látogathatók: Carstyling.hu Tuning Show 2014, Budapest Motorfesztivál, Gymkhana Országos Bajnokság, Épí­tett Motorok és Autók találkozója, Devil’s Motor Show, Budapest Tattoo Expo 2014, Magyarok a világ járműgyártásában kiállí­tás és a Hungarian Stunt Riding Championship – vagyis a programok fele kimondottan motoros témájú!

Az új motorok és kiegészí­tők rajongói a Budapest Motor Fesztivált célozzák meg, itt minden 2014-es újdonságot megtekinthet – azokat is, amikről eddig csak a Motorrevüben olvasott. Az összes Magyarországon jelenlevő motormárka kiállí­tja a teljes palettáját, í­gy BMW, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Ducati, Triumph, KTM és Harley-Davidson mellett még rengeteg márkával ismerkedhet meg. A járművek mellett a Budapest Motor Fesztiválon kint lesznek a kiegészí­tőgyártók, akik akik az ilyenkor szokásos, nagy akciókkal várják a motorosokat – ahogyan mi is, hiszen a Motorrevü standján (G pavilon C1) 2690 Ft helyett bevezető áron, 1990 forintért adjuk a ropogósan friss Motorkatalógust, és a szintén a kiállí­táson debütáló 2014/04 Motorrevüért is csk 800 forintot kérünk, a 980 forintos utcai ár helyett. Ha pedig mind a kettőt megveszi egyszerre, a csomag csak 2790 forintba kerül, ami még az akciósnál is akciósabb!

 

Bemutatók és kiállí­tások Budapest Motor Fesztivál 2013 (AMTS)

A tavalyi év egyik újdonsága volt a KTM 1190 Adventure. Idén sem lesz hiány új modellekből


Ezen felül standunkon idén is lesz Vérfürdő, azaz a most már hagyománynak is tekinthető vámpí­ros véradás – a szezon előtt rendkí­vül fontos, hogy a kórházak készletei tele legyenek, hiszen ilyenkor megszaporodnak a súlyos motoros balesetek. Erre azonban csak szombaton és vasárnap lesz lehetőség, és akik részt szándékoznak venni a véradáson, mindenképpen hozzák magukkal a TAJ kártyájukat, személyigazolványukat és lakcí­mkártyájukat, ezek hiányában ugyanis nem tudnak segí­teni!

 

Bemutatók és kiállí­tások Budapest Motor Fesztivál 2013 (AMTS)

A hagyománnyá vált vámpí­ros véradás

 

Vasárnap ráadásul különleges vendégünk lesz a standon, Mike Tamás airbrush művész, aki a helyszí­nen fog festeni.

Nem í­rjuk, hogy az Épí­tett Motorok és Autók találkozóján és a Devil’s Motor Show-n elsősorban az épí­tett motorok rajongói fognak jól szórakozni, mert ez í­gy nem igaz. Ott ugyanis mindenki jól érzi magát, aki szereti a szépet! A hazai motorépí­tőkről nem túlzás azt állí­tani, hogy világszinten ismertek, ugyanis évről évre hordanak haza dí­jakat szí­nvonalas nemzetközi versenyekről. Ráadásul a custom motor már évek óta nem csak széles kereket és a sok krómot jelent, sőt, nem is feltétlenül Harley-Davidsont. Tucatnyi irányzat virul hazánkban (nézzék csak meg ezt, ezt és ezt), és mindegyik legjobbjait gyűjtötték össze a AMTS-en.

 

Bemutatók és kiállí­tások Budapest Motor Fesztivál 2013 (AMTS)

A Honda Pan Europeanből épí­tett streetfightre nem mindennapi darab

 

Már tényleg nem akarjuk többet hajtogatni, hogy világhí­rű ez vagy az, de a hazai stuntélet messzeföldön hí­res, gondoljunk csak Angyal Zoltán világbajnoki cí­mére vagy Mókus külföldi sikereire. Emiatt nálunk egy másodosztályú stuntverseny is olyan, mint a legnagyobb nyugati show-k, a hétvégén viszont a hazai legjobbak mérkőznek meg a Hungarian Stunt Riding Championship keretein belül. Gumifüst, egykerekezés és észbontóan nehéz trükkök garantáltak – az egész csak azért tűnik könnyűnek és lazának, mert az itt indulók í­zig-vérig profik.

A jegyekről további infót itt talál, de ha ingyen jönne be, arra is van lehetőség, ma éjfélig még részt vehet a nyereményjátékunkon. Megéri motorral jönni, mert a kétkerekűeknek a hármas kapunál ingyenes a parkolás!