Önálló márka lesz a Ducati Scrambler

Jelenleg négy kivitelt takar, de akár jöhetnek a saját márkás ruhák és egy kisebb, ötszáz köbcentis olcsó modell is…

Elindult a Ducati Scrambler gyártása a Bolognai gyárban – ahonnan az előzetes információk szerint a főegységeket a thaiföldi összeszerelőüzembe szállí­tják, bár az innen-onnan érkező hí­rekben ezen a téren van némi ellentmondás, ugyanis újabban úgy kommunikálják a folyamatot, mintha minden lépés Olaszországban zajlana.

 

 

De nem ez az egyetlen zavaros elem a Ducati Scrambler körül. A legújabb kiszivárgott pletykák szerint a tí­pusból egy külön brandet készülnek épí­teni, ami talán a “Scrambler Ducati” névre hallgatna, és fiatalos ruhákat, kiegészí­tőket forgalmazna – betörve ezzel a divatiparba.
Az olasz üzleti világban nem lenne példátlan húzás, a frissen feltámasztott Matchless motormárka sem az X Reloaded modellről szól, hanem a mögötte álló ruházati cégről, akik í­gy épí­tenek arculatot, és gyűjtenek maguknak közönséget.

De egyre több bizonytalan forrású hí­r érkezik arról is, hogy a jelenleg négy modellből álló Scrambler sorozatot tovább bőví­tenék – esetleg lefelé, egy 500 köbcentis újdonsággal.