A legnagyobb Ducati Monster találkozó új rekordot döntött

Összesen 517 Monster vett részt a Sunday Ride Classic nevű felvonuláson a Paul Ricard pályán. A felvonulást a Ducati Monster 25. évfordulójának alkalmából rendezték.

A Ducati West Europe szervezésében Franciaországban a Sunday Ride Classic motorkerékpár fesztivál részeként a felvonulás hihetetlen számú Monster tulajdonost vonzott Európa-szerte.Az 1993-ban készült első Monster 900-tól a legutóbbi 2018-as Monster 821-ig rengeteg változat szí­nesí­tette a felvonulást. A felvonulást a korábbi hivatalos Ducati WSBK versenyző, Régis Laconi vezette. Az olyan rendkí­vül ritka modellek mellett, mint például a Monster “Senna” és a tökéletesen megőrzött Monster Cromo, egy sor egyedi és átépí­tett Monster is jelen volt, melyek mindegyike szemet gyönyörködtető látványt nyújtott.
Mielőtt részt vettek a pályán zajló felvonuláson, a résztvevőknek lehetősége volt arra, hogy elfoglaljanak egy mobil fotóstúdiót, ahol egy hivatalos Ducati fényképész segí­tségével remek felvételek készülhettek kedvenceikről.