A leggyorsabb úhenger

Az új Sportsterek mellett a Fat Bob a Harley-Davidson legütősebb fegyvere a fiatalabbak kegyeiért ví­vott harcban. A pufók atléta tabudöntögető megoldásaival, katonai zöld fényezésével és meghökkentően jó vezethetőségével bizonyí­tja rátermettségét.

…Lassan, megfontoltan kezd forogni a főtengely, érződik, hogy itt komoly munkát kell végezni. Egészen bizsergető, ahogy az ember combjai között egyet-egyet pöffenve, majd hirtelen megrázkódva életre kell, vagyis inkább életre horkan a közel 1700-as blokk (103 köbinch). A négykerekűeket megszégyení­tő lökettérfogatú kéthengeres megnyugtató férfiassággal dübörög, égéstermékeit pedig a gengszterfilmekből ismert, dobtáras géppuska után Tommy Gunnak elkeresztelt kipufogórendszeren keresztül eregeti a szabadba.  Nincs vita, a Fat Bob erősnek hallatja magát, és hát nem nehéz kitalálni, hogy bizony erős is. Baj is lenne, ha ekkora hengerűrtartalommal csak vánszorogna. Hiába a bő hárommázsás menetkész tömeg…

 

 

A teljes anyagot a Suzuki GSX-R 30 éves múltját feldolgozó 36 oldalas extra melléklettel és a HELLO! magazin hatodik számával együtt a legfrissebb Motorrevüben találja!


A összecsomagol lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő. Akcióinkról ezen a linken tájékozódhat.