A Kingek Harca 2019

Ismét eljött a Custom Kingek harca és hatalmasabb, mint valaha! Nem csak a versenyt tettük világméretűvé, de több modellt is tettünk a kavalkádba, több mint 10 000 alkatrésszel, amelyekből sokkal szabadabban és egyedülállóbban épí­tkezhetsz, mint valaha.


A Kingek Harca egy olyan Harley-Davidson custom verseny, amelyen széles e világ leges legjobb Custom King modelljei vesznek részt.A kihí­vás nem más, mint hogy egy standard Harley-Davidson modellből valami egyedit, különlegest faragjanak.Több mint 200 márkakereskedő több mint 30 országból versenyez, hogy testreszabott, soha eddig nem létező Harley-kat hozzanak létre, amelyhez mindössze a fantáziájukat, hozzáértésüket használhatják, és egy, az eredeti modell árának max. a feléig terjedő költségvetést.

A harc közönségszavazásos előválogatóval kezdődik az egyes országon belüli modellek körében.Az egyes listák egy modellre szűkülnek, miután minden ország felavatja a saját Nemzeti Bajnokát.

Az utazás azonban itt még nem áll meg, ugyanis ekkor az Országos Győztesek egymásnak feszülnek, hogy kikerüljenek közülük a döntős modellek. Ki fogja ezt a döntést meghozni? Te! Egy újabb kör közönségszavazás veszi ekkor kezdetét, hogy megtaláljuk a legjobbak legjobbikát.

A döntőt az EICMA bemutatón tartjuk, ahol egy szakmai zsűri dönti el, ki lesz a győztes, ki lesz az idei év bajnoka a Kingek harcában.

Szavazz a kedvenc 2019-es Custom Kingedre!