A különlegességnek ára van

Ha valami elég nagy hí­rverést kap, és elég kevés készül belőle, akkor akár piszkosul drágán is elkelhet. Ebben bí­zik Yacouba Galle, francia újságí­ró és tervező is, aki az MV Agusta Brutale-hoz gyártott  Bestiale kiegészí­tő szettje után igazán nagy fába vágta a fejszét.
Legújabb Feline One névre hallgató tanulmánya, ha a számokat tekintjük rendkí­vül impozáns. 801 köbcenti, 155 kilogramm, három henger, titán kipufogórendszer, egyedi futómű és minden, ami szem-szájnak ingere. A következő szám viszont feledteti a kezdeti bizakodást, mivel a tervezett ára nem kevesebb, mint 280 000 dollár, azaz 76 millió forint. Bizony ebből épí­tünk egy kisebb házat, veszünk egy szolid autót és még mindig kijön egy MV Agusta Brutale.
Következő hiba lehet a formaterv. Igaz még sok minden változhat a tervezett 2016-os forgalomba kerülésig, de egyelőre azt a hatást kelti, hogy a tanulmány rajzolásakor túl nagyot akartak álmodni.
így nyilatkozott nem mindennapi tervéről Yacouba Galle:
„Tí­z éven át teszteltem a világ legjobb motorjait, és a végén arra jutottam, hogy két világot szeretnék egyesí­teni a saját alkotásomban: a legjobb motorokat, amikkel valaha találkoztam, és a saját elképzelésemet a jövő motorjáról. így született meg a Feline One”