A H-Moto Team versenyzői már készülnek a szezonra

A kialakult egészségügyi helyzetben is tervezi a jövőt a H-Moto Team, hogy gyorsasági motorosai a lehető legjobb körülmények között versenyezhessenek 2021-ben. A csapat tulajdonosa, Kelemen Krisztián, valamint a sportigazgató Rizmayer Gábor szerint élversenyzőjük, Kovács Bálint számára az idei év ismételten egy nagy ugrás lesz, míg a második pilótájuk, Kakuszi Ádám ebben a szezonban a hatszázasok között igazolhatja tehetségét.

A H-Moto Team teljes lendülettel készül az idei feladatokra. 2021-ben két motorossal lesznek ott a rajtrácson: az elsőszámú versenyző, Kovács Bálint a spanyol Superbike Bajnokságban indul a cseh New2Project Yamaha R1-s versenygépével, míg Kakuszi Ádám kategóriát váltva immár a hatszázasok között indul a magyar bajnokságban és néhány nemzetközi futamon.

Kelemen Krisztián, a csapat tulajdonosa elmondta, az elmúlt két hónapban szó sem volt lazsálásról, hisz Bálint a Fit4Race szakmai irányításával készül a szezonra, míg Ádám fizikális és mentális felkészülésen vett részt. Innentől kezdve pedig jöhetnek majd a nélkülözhetetlen nagypályás motoros edzések. Feltéve, ha a korlátozások mindezt lehetővé teszik.

Fotó: H-Moto Team