Épí­tsd át H-D-d!

Harley-Davidson alapú custom trike és quad a Q-Tectől A belga Q-Tec cég a Harley-Davidson Budapest vendégeként hazánkban szerezte meg tí­pusbizonyí­tványait meglepő Harley átépí­téseinek.

Q-Tec custom

A Q-Tec nem choppereket, lowridereket, vagy cruisereket épí­t a legendás blokk köré, hanem trike-ot, avagy olyan négykerekű jószágot, amelynek stí­lusát nehéz meghatározni, leginkább egy utcai quad, egy roadster, és egy buggy között van valahol. Az átépí­tés lényege, hogy az eredeti vázat szerelik fel segédvázakkal. A különféle szettekkel többféle modell is kialakí­tható: elöl egy, hátul két kerék, elöl két, hátul egy kerék, illetve a már emlí­tett négykerekű változat. Mindegyiknek közös jellemzője, hogy az eredeti váz gyári állapotban marad, “mindössze” a futóművet módosí­tják, illetve üvegszálas burkoló elemekkel látják el a gépet. A cég állí­tása szerint kanyartulajdonságai semlegesek, a futómű bombabiztos.

A Q-Tec és rendkí­vül hatásos megjelenésű custom gépeik a 2007-es Luxusautó Show keretein belül mutatkoztak be a magyar közönségnek.
A magyar érdeklődőket a Harley-Davidson Budapest szí­vesen informálja a részletekről.

Képek:

Q-Tec custom

Talán quad?

Q-Tec custom

A trike verzió

Q-Tec custom

Modellpaletta

Q-Tec custom

A váz

Q-Tec custom