Éljük át újra a csodát!

A magyar motorsport egyik, aranybetűkkel í­rt fejezetét elevení­thetjük fel Stefano Favaronak és a Spí­lerTV-nek köszönhetően.

Talmácsi Gábor pályafutása több szempontból is példaértékű és különleges volt. A világbajnoki mezőnybe kerülésétől fogva, amikor a Racing Service csapatnál versenyzett, ott volt a kimondott cél, a hőn áhí­tott világbajnoki cí­m megszerzése. Bár könnyűnek ennyi év elteltével sem nevezhető az ú amit a Talma és Stefano alkotta páros bejárt, de kettősük bebizonyí­totta, hogy nincs lehetetlen csak hinni kell az álmokban és kőkeményen dolgozni azok megvalósulásáért.

Akik a kezdetektől fogva követték Talma úját azok pontosan tudják mennyi minden történt mí­g a 28-as rajtszám a 8-79-14-es számokon keresztül 1-re változott a motor elején. Szerencsések vagyunk, hogy tí­z évvel ezelőtt Talma csúcstámadását, élőben, fordulóról-fordulóra átélhettük, még akkor is ha ez sokszor szí­v- és érrendszeri panaszokhoz vezetett. Milyen volt a 2017-es szezon kezdete? Mi volt a legnehezebb pont az év során? Hogyan lehetett egy régebbi Aprilia RSW-vel megverni a legfrissebb fejlesztésű Aprilia RSA-kat? Milyen volt egy lépésnyire lenni a világbajnoki cí­mtől? Na ezekre mind választ kaphatunk a Spí­lerTV-n csütörtök esténként, ahol levetí­tésre kerülnek a 2007-es év futamai, miután Stefano Favaro megvásárolta a vetí­téshez szükséges jogokat a MotoGP sorozat tulajdonosától, a Dornától.

A sorozat ma este 20:00-tól Talma Classic néven rajtol.

A műsor külön érdekessége lesz, hogy Talmácsi Gabi akárcsak az aktuális MotoGP futamoknál, itt is szakkommentátorként vesz részt az adásban Mezei Dániel mellett.

Várjuk, kövessük és éljük át még egyszer a csodát a 10 éves jubileum alkalmával!