Finálé: custom Sportsterek

Sportserizáció avagy Változatok egy témára

Egyetlen motormárkához nem tartozik annyi­ra szervesen a gyári motorok átépí­tése, egye­divé tétele, mint a Harley–Davidsonhoz. A cus­tomizing egyenesen a gyár üzleti stratégiájának része, a stí­lusos kiegészí­tők, átépí­téshez tervezett alkatrészek, sőt komplett átépí­tő kittek forgalma­zásából a gyár jelentős bevételre tesz szert.

A mo­torok módosí­tását, szépí­tését a Company kifeje­zetten támogatja, mára ezzel egyfajta mozgalmat indí­tott el, az összes ma divatos yard built és a kü­lönböző márkákhoz hasonló customizing moz­galmak mindannyian a Harley–Davidson modell­jét másolják több-kevesebb sikerrel. A nagy nevet szerzett professzionális műhelyek mellett, mint a West Coast Chopper, Arlen Ness, a Roland Sand Design vagy újabban számtalan is­meretlen zseni dolgozik egy-egy projekten szerte a világon.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2020/04 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.