Immunetec szagtalaní­tó

Ajánlott bukósisakhoz, kesztyűkhöz, csizmákhoz.

Egy hónapja a következő levelet kaptuk egy csomag kí­séretében:

„Nagy rajongótok vagyok, ezért szeretnék egy kis ajándékot küldeni, cégem termékeit…Sok motoros barátom használja… Nem nano méretűek az ezüst részecskék, ezért biztonságosan használható! Az íNTSZ bevizsgálta és engedélyezte. Ajánlott bukósisakhoz, kesztyűkhöz, csizmákhoz.”

A csomagban egy helyre kinézetű flakont és egy decens-elegáns tubus krémet – Immunetec – Ezüst-ion technológia – találtunk egy tájékoztató kí­séretében. Sportemberi és motoros érdeklődésünket az alábbi két mondat keltette fel: „Kiválóan alkalmazható kellemetlen szagok elkerülésére minden ruházat, textí­lia esetében”.

.” href=”galeria.php?cid=55332″>

Aha, szóval szagtalaní­tó – gondoltuk. Volt már dolgunk ezüst-ionos szagtalaní­tóval. Annak szaga rosszabb volt az eliminálandó cipőszagnál, í­gy nem használtuk. Az Immunetec szaga azonban flakonban alig, kifújva pedig egyáltalán nem érezhető. Azonmód befújtuk vele – használat előtt felrázandó – az otthon az erkélyre száműzött motoros cipőt, majd gyanakodva beledugtuk az orrunkat. Enyhe cipőbelsőaroma. A kontrollcsoportot grafikus tervező kolléganőnk, Adrienne képezte. Ő is beledugta az orrát. És semmi. Ma is él, virul és tervezi az újságot. Tapasztalatainkon felbátorodva befújtuk a bokszkesztyűnket, a bokszcipőt és még egy sisakbelsőt is. Az eredmény ugyanaz lett.