500 köbcenti alatti Triumph érkezik

A Bajaj és a Triumph közös fejlesztésbe kezd.

A hí­rek szerint 200 és 500 köbcenti közötti motorok érkezhetnek a közös fejlesztés gyümölcseként. A Triumph abban bí­zik, hogy az együttműködés hasonlóan sikeres lesz, mint KTM-Bajaj (Duke modellcsalád) esetében. A stratégiai partnerség mindkét fél számára előnyös, ugyanis a Bajaj a Triumph egyik legfontosabb disztribúciós társa lesz, vagyis ahol a Triumph nincs jelen, a Bajaj fogja képviselni. Lehetséges, hogy újból előveszik a 2013-ban lencsevégre kapott 250-es Street Triple és Daytona prototí­pusokat. Az infók szerint  nem kizárólag ízsiában fogják forgalmazni, hanem Európában is az újdonságokat.

A 2013-as 250-es prototí­pus

Nick Bloor, a Triumph Motorcycles vezérigazgatója elmondta: „Az együttműködés kiemelten fontos, mivel a délkelet-ázsiai piacok folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak. Cégünk a hatalmas feltörekvő piaci lehetőségekre szeretne összpontosí­tani .”

Rajiv Bajaj, a Bajaj Auto India ügyvezetíµ igazgatója elmondta: “A Triumph világszerte ikonikus márka, ezért bí­zunk benne, hogy Indiában és más feltörekvő piacokon is nagy lesz rá a kereslet.”

Rajiv Bajaj: A Triumph világszerte ikonikus márka, ezért bí­zunk benne, hogy Indiában és más feltörekvő piacokon is nagy lesz rá a kereslet