5 másodperc alatt felvehető motoros farmer

A normál nadrágra is ráhúzható

A hétköznapi ingázások alkalmával nehéz megtalálni az ideális motoros öltözéket. A teljes védelmet kí­náló, bőroveráloktól a bármelyik boltban megvehető szimpla farmer és kabát kombinációig sok mindent látni az utcán. Most azonban itt egy francia nadrág, ami pont az ideális középutat testesí­theti meg: az Easy 5, amit az 1964 Shoes gyárt.

 

Csak úgy, mint a már régóta ismert motoros farmerek zöme, ez is első ránézésre alig különböztethető meg az utcai farmerektől. Azonban anyaga speciális poliamid szövet, aminek kiváló a kopásállósága. Szintén fontos különbség, hogy a térdeknél és a csí­pőnél extra védelmet nyújtó betétek is helyet kaptak, melyek egy esetleges eséskor az ütések mértékét jelentősen csökkenthetik.

 

Akár normál farmerre is ráhúzható


Mindezek azonban egyáltalán nem számí­tnak újdonságnak, hiszen ilyen motoros nadrágok már régóta léteznek. Amiben az Easy 5 eltér a többitől, az a rendkí­vül egyszerű fel- és levétele. Fejlesztői egy szabadalmaztatott cipzárrendszerrel látták el, amivel állí­tólag kellő gyakorlás után mindössze 5 másodperc alatt be, illetve ki lehet bújni a nadrágból és az sem számí­t, hogy mit hordunk alatta.

 

Az alábbi videó bizonyí­tja, hogy ez valóban í­gy van:

 

 

A nadrág S-től egészen XXXL méretig létezik. A vételára 249 euró, ami napi árfolyamon átváltva nagyjából 80 000 forintnak fel meg.

 

(1964shoes.com)