Csak 1500 darab készül ebből a szépségből!

A Harley-Davidson bemutatta az új Icons kollekciót, aminek első tagja az Electra Glide Revival modell. Az Icons kollekció évente egy, vagy két modellel bővül, amelyek minden darabja egyedi gyártósoron készül. Az Icons kollekcióban gyártott modellek sorszámozva lesznek, és a tulajdonos egy eredetiséget igazoló okmányt is kap.

Az Electra Glide Revival modell külsejét az 1969-es Electra Glide-tól kapta, azaz az első “denevér-szárnyas” Harley-Davidson motortól. Ez a fejidom az idők során igazi Harley-Davidson ikonná vált   – bár sokan próbálták lemásolni-, ahol az alakja alapján egyből felismerhető egy Harley-Davidson tipus és  a mai napig ilyen a formája az új modelleken is.

A korabeli tank embléma és az Electra Glide felirat az első sárvédőn teljessé teszi a külsőt. Az Electra Glide Revival egy fényezéssel lesz kapható az eredeti 1969-es motorhoz hűen, azaz a két tónusú benzintank Hi-Fi kék és fényes fekete színben a hozzá tartozó fényes fehér díszcsíkkal, Hi-Fi kék sárvédőkkel és oldalidomokkal.

A krómozott küllős kerék és a fehér oldalfalú gumiabroncsok mind hangsúlyozzák a nosztalgiát, csakúgy mint a króm csíkok a sárvédőn, az oldaldobozokon, a Ventilator légszűrőházon, az első villán és az oldalsó lámpák körül.